Followers

Friday, April 25, 2014

~Presenting my baby girl~


AssaLamualaikum~

Lama betul x jengok ke blog ini...
Semua sihat ke?

Okay, entri kali ini nak tunjuk my baby girl ni ha..
nama dia Nur Zahra Alisya
masa dia lahir dulu tue berat dia 3.84 jer...
ni dah 5 bulan sekarang..berat dah 6.8 kg

terasa sangatlah nak angkat dia...mcm bina massel gituh..
dah boleh meniarap, kenal orang, suka cakap "atah atah"  comel sangat dia cakap.


Chinese look kan???
Bak kata umi sy...keturunan kitorang ada Melayu,Cina, India, Jawa, Indon ha banyak tuh..
pastu plak sebelah husband family tok abah pun pakat sepet habis mata tue..
apa pun...Alhamdulillah ku bersyukur atas rezeki yang Allah berikan..
insyaAllah sy dan suami akan jalankan tanggungjawab kami mendidik dia menjadi muslimah yang baik

okay sampai di sini sahaja..ni pun tunggu si kecil tidur baru dapat menaip...

ouh ye..alang2 dah mengupdate nih...nak ajak followers yang baik hati..

silalah jenguk ke blog sy lagi satu..
zahraalisyacollection@blogspot.com n follow taw..
macam2 ada di sana...

pastu jangan plak g komen yang sy nampak berisi...huhu...sadis...tengah mencuba untuk menurunkan balik lah ni...tapi nak wat macam mana...nak menyusu anak perlukan tenaga...tapi terlebih plak tenaga..hahhaa

apa pun...supplement Shaklee terbaik!
bye2...

3 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Akmal Farabi said...

Hello Everybody

boleh kenal

im kontengaptek

please visit

my blog

Nice Post said...

Thanks For.. Sharing Information...Your website is very nice..

This is Sarkari Result From India.. Click Here To Open link and Get Your Latest Jobs, Admit Cards, Result, ANswer Key & many more.. thanks..

Nice Site...............

Sarkari Result
Sarkari Results
sarkariexam
Sarkari Result 2019
sarkariresult
sarkari job
sarkariexam result
sarkari naukri in up
rojgar result
sarkari result in hindi