Followers

Thursday, December 2, 2010

schedule yang padat...


assalamualaikum and salam 1 Malaysia to all my fellow friends yang baik hati membace post saya yang complicated ini...

tersilap info rupanya berkenaan dengan hari terakhir chef Firdaus mengajar kelas kitchen minggu nie...
so as some of you yang pernah bace my last post pasal chef yang mengajar saya Intro To Culinary Skill tue mesti tau ape yang saye membebel nie...
for those yg xtahu..biar sy recall balik....
sy sekarang nie berada di semester 4 taking Introduction to Culinary Skill bersama Chef Firdaus(practical chef rupanya)
so his days mengajar kanak2 ribena macam kami nie telah pon tamat hari ini...
dengan sadisnya saya meminta untuk bergambar lah bersama rakan2 yang lain as kenang-kenangan..namun dia beri alasan cakap xboleh pulak..."I don't take pictures"KAtENYE...
berlaku DIVA di situ...okay...LIke I care!
padahal aku x de la sibuk pon nak amik gambar dia...berlungguk kot video2 dia mengajar dalam kelas aku rakam...anyway..xbaik tau saya nie niat x baik ngan dia...dasar pelajar x mengenang budi plak nti..eh...maaf la saya Chef....saya sgt2 hargai...xamik ati pon.......NOt!!!

berbalik pasal cerita saya tue...
so xade la gambar kenang2an bersama Chef yang buat peace2 kat kamera...no,no,no...
(jari telunjuk kona ke kanan n ke kiri laju2 yer)

tapi itu dia je la....video banyak kot kalau nak upload tapi kemalasan la plak...dah org xsudi ok..
namun jangan la kecewa kerana...sy ade tgkap gambar jugak untuk tantapan kawn2ku yang disayangi untuk tengok...hehe

okay2..sila serius ya Intan...
batuk2..
sangat2 lah betul ape yang saya tulis kat title tue...schedule saya bulan nie teramat lah padat...
sebab ape???
.
.
.
.
.
.
.
ASSIGNMENT...LAST PROJECT
PRESENTATION and segala2nya....
oleh sebab saya ambil 5 subject semester ini..
saya terpakse lah terkejar ke sana dan ke sini untuk melakukan kerja2 murni saya sebagai PELAJAR...
ape yang pasti sekarang.
ASSIGNMENT dan segala ape2 yang boleh membuatkan saya dapat markah lebih tue..
akan saya lakukan dengan baik....
Chaiyok2 Intan!!!!!

bawah ini ialah gambar2 saya bersama kawan2...
enjoy! (^^,)



thats all for now....
thanks for stopping by and read my post..
do read again sometime..
weee~~~

2 comments:

Annie said...

Salam Ziarah

alifzikri said...
This comment has been removed by the author.