Followers

Thursday, September 9, 2010

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri...


Selamat Hari RAya AidilFitri!!!!

MasyaAllah, sudah lama betul sy x update blog kan?
mesti my followers da bosan tunggu....
ampun...ampun yer...
so semester 3 sudaa habis...final exam da jawap....
yahoooo! boley raye dengan meriahnye.....
puase da sebulan mesti ramai yang da slim sakan..
yer la nak fit tuk pakai baju kebaya kan
diet2 juga ye sayang2 semua...tp kesihatan jangan sesekali abaikan

since anset da masuk virus ni je la gambar yang ada..


dayah,mira n meeee.....
berbuka di sekitar Masjid India...

owh yea...sy nak tnye skit...

bagaimanakah persiapan raya anda?
ok atau berterabur?
yer la mau x terabur kan anda la yang akan jahit baju, masak, buat kuih raya, shopping barang raya, barang dapur lagi..
mengecat rumah, tukar langsir baru, tukar perabut baru, kereta plak kena tukar baru..semuanya nak baru..
nak kena g bank lagi nak pecahkan duit rm1 kan?
penat betul keje2 tue kan? tp tak apa lah since raya pown bukan setiap hari...
sekali setahun ja pown...

nie lah makanan yg sy makan ketika berbuka di sana...
nasi putih, syaur khailan ikan masin, paprik ayam dan daging, n ayam bakar..




tue pown mengah2 nak habiskan...
bawah nie plak ape yang sy dan adik sy makan di Vivo kat Berjaya Time Square...
first time cuba makan kat situ...



staff service : average
food service: poor...why? xsedap n lambat...sejam menunggu baru ley makan..
air Ice Lemon Tea saja tp pekerja dia antar air 20 minit lepas masa berbuka
mujurlah ade seorg pompuan arab dtg kat meja dia bg kurma kat kami...Alhamdulillah..
memg sedih sgt...
so kesimpulannya di sini.....sy...xkan pergi dah ke tempat nie after this..

ok so Selamat Hari Raya smua...semoga ceria2 selalu...

1 comment:

::FAIZ FARISH:: said...

Selamat Hari Raya..... Semoga bergembira dihari raya