Followers

Thursday, February 11, 2010

kasik aku tisu



lama betul x tengok budak kecik nie..

sorry sorry sorry
so sorry lama betul x wat entry terbaru...
mesti ramai yang da bosan tengok sy x update2 lagi nie..
well..been busy dengan assignment and events coming up
and not to forget mid term exam bulan 3 nie..
yaiks!
bulan 2 pown da nak habis...
cepat benar mase berlalu yer..
hampir nak masuk 2 bulan dah x balik kedah..
sob...sob...
raya cina cuti dari start besok sampai selasa nie..
and rabu jer kelas ade pown then next monday plak la kelas start
yer2 bertapa bosannya kna tgal and habiskn mase di asrama sedangkan your housemate semua balik kampung...sediy kan?
xaper...kite study jer la ey...
got to struggle tuk mid term...
ape pown asssignment xley tinggal...markah semua tue..

event yang I present ari tue untuk pergi ke bukit tinggi sort of macam d reject habis2an..
sebab ape?
event Samad yang g genting highland tue disokong lah oleh manager event nie..
pergi balik genting RM126 sorang...ada kau mampu?
seriously lah kalau aku wat sales and marketing jual la kat member2 aku...
mesti diorg cakap....

mahal siut!!!!!!!!

bujet dia macam nie..
transport RM34.10
Buffet lunch RM 37.00
Theme Park Rm 36.00
games RM20

kalau x salah aku dengar semalam dia ade mention games tue nak wat treasure hunt
what the??
aku tengok muke budak2 kelas aku pown macam x puas hati daa
soalan aku
who is our target market?
what are the motif of this event?
why does it have to be this expensive?

silap aku betul la x buat cortation betul2..
tapi kalau nak letak budget aku pown ade gak lah mahal tapi at least x semua pernah pergi situ
mustahil event aku dikalahkan because of the budget, the activities yang aku letak paintball tue isu dia...memang la kalau x main pown xaper...
we can still change to other activities or make other than that
aper pown motif untuk education kan?
di Bukit Tinggi ade perkampungan perancis and japanese village...
there's a lot to see and do...
di Genting...ape yang you expect nak buat selain have fun?

based on the importance of event yang aku belajar minggu lepas kna mengikut
geographic location
size of population
age of population
number of voluntary organisations
affluence of the community
ability of organisers
nature of the site
facilities and equipment available

entah le..yang pasti most of the event committee nak bantah sebab cost yang mahal nie
and diorg nak jugak2 pergi ke Bukit tinggi..
adeh, nak x nak I need to get the real cortation for this event
Alhamdulillah...because of this event...I've got friends!
yay!

p/s: minggu nie agak tiring lah
and due to that rase dah somehow hilang selera makan kadang2 tue..
p/s/s: seronok main ais skating tapi x seronok kalau jatuh...
serious sakit....and the pain x ilang2 lagi....
T^T
I'm homesick!

1 comment:

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

mmg agak mahal~
aritu si fhad wat gath kat genting pon cuma rm100 sorg~
berbaloi