Followers

Saturday, March 13, 2010

aduhai....kenduri kawen part 1

salam kawan2..amboi mood untuk tulis bm nie..
jumaat lepas I ade balik sebab kenduri kawen kazen besok tue di Kluang,Johor..
setibenye di rumah yang anggun lagi luas dan seronok itu..
hhahahha kena kerah wat keje!!!!
well, itu gunanya datang tolong2 sesame sedare kan kan?
and setelah 3 bulan berpisah dengan my beloved umi ape lagi....
U peluk xmau2 lah...yang ikut umi I gi Johor just my adik yang bongsu,Wahida...
sekali kena peluk perhhhhhh macam kena peluk dengan teddy bear besawww punye..
heheh jangan mare ey dik da*
mase tue nak dekat smyang jumaat daa, I pown bantu2 la ape yang patot...
cantek taw pelamin dia...
tema biru putih...sweet sgt..
I help out kemas di luar umah...
nak dikatakan cerita besok I kena tolong serve meja pengantin..
aduyai....malu2..
da le xtahu tema mule2 tue...I da le bawak baju warna merah and purple...huhu
then petang tue I tolong gi pekan belikan stuff mcm bunge, buah ape tue untuk wat hantaran..
kebetulan Kak Lin datang awal petang tue so dengan muke x malu I, I cakap...
"kak lin, pakai inai malam nie ley x?"
itu laa..mase kecik2 dlu kak lin lah yang selalu layan kazen2 dia yang budak2 nie nak pakai inai
I amik kesempatan ke?
ala....lagipown kazen I yang lain pown pakai jugak...
I pakai inai lepas habis semua keje hantaran and ape2 semua yang I mampu..
takde la terang sgt pown sebab I pakai sejam je
the next morning, da sarapan and siap2 tue I pown posing la kat pelamin...
macam ini...


xsesuai langsung ngan tema...
mane I taw tema dia...
biarlah...
then my umi datang I forgot sebab ape...
hurm..
owh ye, pasal I kena serve tuk pengantin tue...
dapat tugas tue je la..


chumel x?
agak perasan skit d situ ya?
I help skit2 je hias makanan pengantin tue sebab I nak tengok Majlis Akad Nikah...
ramai serious ramai yang datang kenduri nie..
orang2 kampung masak....sedap!!!!
percaye x kalau I cakap I makan 30 ekor udang????
ape kes????
I alergik ngan udang nie...
tapi da geram nak jugak makan...I sanggup tahan kalau alergik pown tp alhamdulillah x de rase gatal 1 badan...tips?
mase makan...gigit bahagian yang tajam kat udang tue maksud I yang kulit dia la...bg hancur then luahkan...itu adalah penawar dia tau...
(tetibe bagi tips kan)

haa...nie gmbar kazen2 I..
yang sebelah I tue pak chik Uli....
abang kepade arwah abah I..
okay wait for the rest of d story ya..
I nak wat part2 sekarg nie...

4 comments:

saya_arief said...

ape kah yg paling bez bile ade owg kawen..??
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
of coz la makan2 nyer...
buleh mam banyak2..

intan said...

hahah..tau xpe...:-)makanan yg sgt sedapppp!

叉燒包Peter said...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社

lin said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,色情,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女