Followers

Monday, March 22, 2010

aduhai....kenduri kawen part 2

sambungan ya
then dah bergambr sakan tue kena la gi tolong ape2 yang patot kan...
kalau x silap I dalam pkul 9.30 am rombongan pengantin lelaki dah sampai..
suasana meriah sangat sebab rombongan pengantin lelaki yang sangat the ramai itu...
I pown amik la posisi tuk tangkap gmbar...
xboleh nak ke depan sebab terlampau ramai yang duduk di ruang tamu so mcm moto jugak I menyelit untuk dapatkan a good view tapi kecewa la jugak x boleh ke depan so menghantar wakil pergi tapi blur la plak gmbar nie yer...
xpe la at least ade dari xde kan?
nie gmbar2 mase tengah akad nikah, upacara membatalkan air semayang, serahan mas kawen and so much more lah...


upacara akad nikah sedang berlangsung
ramai x?
xbetul2 gmabr full taken nie...
sebab xnampak I yang sebelah kiri dari belakang sekali...
sadis sedikit di situ ya...


dah selesai lafaz nikah tue pengantin pompuan keluar...
nak bace lafaz janji antara suami isteri..


sweetnye pakai "kekanda and adinda"
dah settle semuanya ade plak majlis khatam Al-Quran yang diketuai oleh Abang Najib adik kepada pengantin pompuan and yang semua tue adalah adik2 pengantin pompuan...
turut serta pengantin perempuan and lelaki join khatam Al-Quran..


tetibe I lak yang rase berdebar kan?
hehehe..
then setelah makan, bergambar atas pelamin berlangsung hingga pukul 2 iaitu selepas Zohor then pengantin lelaki and perempuan pown da salin baju..
ade pulak upacara potong kek...


kek 3 tingkat...
yummy!:-)


bergambar di luar rumah...
then untuk bergambar atas pelamin I ade tangkap gmbar skit la...
enjoy k?
pasangan yang sangat sweet...:-)



okay bagi pasangan pengantin baru nie I nak ucapkan Selamat pengantin baru moga berkekalan hingga ke akhir hayat semoga rumah tangga sentiasa bahagia dan wish u both all the best dalam mengharungi kehidupan sebagai suami isteri...:-)

2 comments:

johnlabu said...

nice.... :)

gossipgirlstuff said...

hi there if free visitla my blog...thanx ya!!!
http://gossipgirlstuff.blogspot.com/