Followers

Friday, January 29, 2010

i miss U akak!


nak letak gambar xboleh la plak sbb sekarang aku ada dekat cc..
Yana balik la minggu nie macam minggu2 yang lainnya..
so xda la broadband..terpaksa la datang dan membuang duit dan masa sambil mencuba sedaya upaya aku nak bonding dengan keypad yang dah sadis nie...
perkataan pown ada yang hilang gara2 budak2 sekolah rendah yang selalu datang dan habiskan masa cuti mereka di sini main game selama sejam..
x pula mak ayah dioarang bising kan...
setakat anak minta duit RM 1-2 cam tue...

okay2 berbalik pada tujuan aku
aku bab2 nak pot pet pasal bende yang tak berkaitan memang aku laju...
*abaikan*

ahahahhh!
sambil2 aku mengeledah nak cari gambar akak nie
aku terbukak blog feshnie...
ade2 gambar akak..
*lega*
tekan bawah nie kalau nak tengok sape tue akak...
gambar

sedih.........sedih...bertapa sedihnye hati ini...
bukan takat aku sorang..
aku tau budak2 umah aku pown turut sedih macam aku gak...
ape pown bace la surat nie ey..
mudah2an akak sudi datang lagi..

akak,
selama akak berada di sini,
tiada satu pown saat dimana intan tidak terhibur dengan telatah dan cerita akak,
selama mana kita selalu menghabiskan masa bersama ketika intan tengah bosan waktu sem 1,
kesungguhan akak mendengar keluhan hati and ketensionan intan setelah pulang dari kelas Bahasa Inggeris....
selama mana intan asyik cakap intan bosan dan tak tahu nak buat apa...
selama itu juga intan akan selalu mengganggu akak...
membuat akan selalu pening mendengar cerita intan yang absolutely complicated dari biology..
semestinya akak hanya mendengar dan memberi nasihat yang membina..
kita buat crossword search sama2..
pi beli nasi lemak pagi2 kat flat
and semestinya mata selalu duk jeling2 tengok samada mak chik yang wat ice blend rm1 dah buka ka blum...akak akan selalu pilih chocolate...
intan selalu tanya itu ini pasal hal perkahwinan kat akak...
and akak semesatinya akan menjawab dengan penuh sabar...
kadang2 intan x paham lorat kelantan akak...
and cepat2 akak akan translatekan sebijik2 macam belajar bi ke bm
xda dah nak dengan akak nyanyi2 kegembiraan di ruang tamu...
xda dah akak nak jerit2 kalau tengok mata ubby yang menakutkan tue...
xda dah akak nak lepak2 kat bilik intan sembang2 pasal bende2 yang info semasa
tapi sekarang semua tue tak dapat intan wat dah dengan akak...
melainkan cerita apa2 saja dalam email....
sekurang-kurangnya masih dapat berhubung kan...?

akak ada antar mesej nie kat aku menerusi yahoo...

assalamualaikum...
akak x bagi email kak kat aini ar..
hehehe...
akak kat umah lagi nie..
intan baru jer g class
mintak pakai laptop aini jap...
akak antar email jer kat intan ek...
nanti intan mesti tau email akak kn?
intan nak hantar email tu hantar la...tapi akak susah sikit...
nak reply email intan
tapi klu akak ade mase n internet, akak balas jer.
lagipon akak takde laptop n broadband untuk online
selalu cam sekrang.
tapi, intan email jer akak k
akak cube sedaya upaya reply email intan k...
take care intan....

sedih lagi hati aku dapat email dari akak...
aku da le kalut2 nak gi class semalam sebab dah lewat...
sempat salam and cium akak jer...

p/s : xnak la ucap goodbye...
bukannya akak duduk di oversea...
insyaAllah suatu har nti kita akan bertemu lagi...
*amin*

2 comments:

Wahida K said...

kenapa sedih terlalu sgt2 ni?

akak keluar KLMU ka?

fndrocka said...

aku pun kalau boleh nak akak camtu,aku kekurangan kasih syg seorang kakak ni.haha